ACASA » CONCURSURI » Ai rimele la tine? Castiga 3 bilete la concertul cu Guess Who si Grasu XXL

Sensation Media Group si Evenimente Constanta iti ofera ocazia de a castiga 3 bilete la concertul cu Guess Who si Grasu XXL, ce va avea loc in clubul Crush. Mai multe detalii aici.

Ceea ce trebuie sa faci este sa ai rimele la tine si sa-ti pui prietenii sa te voteze.

Iata cum trebuie sa procedezi pentru a participa la concurs:

1. Dai un LIKE la acest articol.

2. Scoti la iveala talentul din tine si alcatuiesti cel putin patru versuri hip-hop, cu rime si tot tacamul, ce obligatoriu trebuie sa contina cuvintele PARTY si LA LA LA.

3. Postezi un comentariu la acest articol (nu pe Facebook) cu rimele scrise de tine.

4. Dai sfoara in tara ca ai talent si iti rogi prietenii sa te voteze pentru ca vrei sa mergi la Parazitii. Votul se realizeaza prin apasarea butonului verde Imi place din caseta fiecarui comentariu.

Comentariul cu cele mai multe voturi pana vineri, 27 ianuarieora 00.00 este castigatorul concursului, iar acesta va fi anuntat pe site, la sectiunea CONCURSURI,vineri, 27 ianuarie, pana in ora 12.00.

ORICE VOT FACUT DUPA EXPIRAREA DATEI DE CONCURS NU ESTE LUAT IN CALCUL.

NU TE STRADUI SA VOTEZI FOLOSINDU-TE DE IP DINAMIC PENTRU CA VEI FI DESCALIFICAT. SFATAUIESTE-TI PRIETENII SA VOTEZE CORECT PENTRU CA ITI POT ATRAGE DESCALIFICAREA DIN CONCURS.

IMPORTANT: Pentru a posta un comentariu trebuie sa folosesti o adresa de e-mail valida. Un vizitator poate vota o singura data. Orice metoda de strangere a voturilor cu exceptia celor permise de regulile concursului duc direct la descalificare.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?