ACASA » STIRI » Muzica » Afla cat costa un bilet la concertul LADY GAGA

Biletele pentru concertul Lady Gaga, ce va avea loc pe data de 16 august, pe National Arena, au fost puse in vanzare pe myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Preturile variaza in functie de distanta fata de scena si daca alegi sa stai in picioare sau pe scaun.

Astfel, cel mai ieftin bilet costa 150 de lei, iar cel mai scump ajunge la 695 de lei. Biletele in picioare, din zona Gazon A – cele mai apropiate de scena costa 345 de lei, iar in zona Gazon B costa 150 de lei. Pentru locurile pe scaune, preturile biletelor sunt 185, 245, 275, 315, 325 si 475 de lei. Pentru cei mai pretentiosi, va exista si un numar limitat de bilete la tribuna oficiala, cu locuri pe fotolii din piele, la pretul de 695 de lei.

Turneul Lady Gaga “Born This Way Ball” debuteaza pe 27 aprilie – in Coreea de Sud, iar concertul din Romania este cel de-al doilea confirmat din turneul european, dupa cel din Bulgaria, acestea fiind de altfel singurele tari din sud-estul Europei unde a ales sa cante excentrica interpreta. Born This Way Ball este cel de-al treilea turneu din cariera artistei si primul programat dupa The Monster Ball (2009- 2011).

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?