ACASA » CINEMA » Adevarul iese la suprafata. Vei afla cum imparte Mos Craciun cadourile!

Vechea poveste in care Mosul vine cu o sanie trasa de reni si reuseste intr-un fel sau altul sa-si strecoare burta pe hornul unei case (sau o gaura de cheie) nu mai este valabila. In realitate, un intreg arsenal tehnologic si o armata de elfi stau in spatele misiunii lui Mos Craciun.

Pizza Evo

Din 25 noiembrie, in cinematografele Cityplex din Tomis Mall va rula premiera filmului 3D Arthur Christmas! O comedie de animatie creata de cei de la Ardman, castigatorii Oscarurilor pentru filme precum Chicken Run şi Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit.

In zilele noastre, Mos Craciun strabate Pamantul in lung si-n lat cu o nava spatiala gigantica, la bordul careia se afla un milion de elfi. Acestia coboara si, lucrand in echipe de cate trei, au exact 18,14 secunde la dispozitie sa intre in fiecare casa, sa lase cadourile si sa treaca la urmatoarea.

In fruntea “organizatiei” este, bineinteles, Mos Craciun. Insa, in ultima vreme, acesta are din ce in ce mai putina vlaga si se gandeste serios la pensionare. El face parte dintr-o familie veche de peste 1000 de ani, iar “afacerea” se transmite din generatie in generatie. Adevaratul cap al familiei este astazi Steve, fiul cel mai mare, urmatorul care va imbraca mantia rosie. Un rol esential in familie il are sotia lui Mos Craciun, Prima Doamna de la Polul Nord care, pe langa grijile casei, are de indeplinit o multime de sarcini, cum ar fi infiintarea de spitale pentru elfi si negocierea de tratate cu Groenlanda.

Cel mai tanar membru al familiei este Arthur, el fiind singurul din neam care crede cu adevarat in Craciun. Insa, nefiind foarte practic din fire, Arthur a dat gres in aproape toate insarcinarile pe care tatal sau i le incredintase de-a lungul timpului. In fine, acum i s-a dat o slujba pe placul sau: responsabil cu corespondenta adresata lui Mos Craciun. Astfel, el primeste scrisorile a nenumarati copii din lumea-ntreaga, precum si cadourile, desenele si intrebarile acestora. Atunci cand descopera ca un copil a fost uitat si nu si-a primit cadoul de la Mosu’, Arthur devine, fara voia sa, un erou.

Filmul este regizat de Sarah Smith. Scenariul este realizat de Peter Baynham si Sarah Smith. Coloana sonoră este compusă de Harry Gregson-Williams. Vocile personajelor sunt interpretate de: James McAvoy, Hugh Laurie, Bill Nighy, Jim Broadbent, Imelda Staunton şi Ashley Jensen. Coloana sonora a filmului include piesa “Santa Claus Is Comin’ To Town” a lui Justin Bieber, de pe noul sau album, “Under The Mistletoe”.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?