ACASA » CONCERTE » ADA MILEA îl aduce pe Apolodor la Doors Club

ADA MILEA îl aduce pe Apolodor la Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club vă invită la spectacolul “Apolodor“, după „Cartea lui Apolodor” de Gellu Naum, cu Dorina Chiriac, Radu Bânzaru și Ada Milea – un concert cu personaje, o „hartă muzicală” a călătoriilor pinguinului Apolodor pe glob.

Pizza Evo

Pinguinul e solist la circ în Bucureşti, însă dorul de fraţii săi din Labrador îl face să plece în lume, în căutarea acestora.

Călătoria îl duce prin locuri exotice precum Sahara, Madagascar sau Uruguay, scoţându-i în drum personaje interesante şi primejdii nebănuite. Odată ajuns în Labrador, pinguinului i se face dor de casă şi de colegii de la circ şi nu îşi doreşte decât să se întoarcă de unde a plecat.

Apolodor e un tonic estetic, un cocteil de forță imaginativă, emoție și energie. De calitate premium. Precum Cartea cu Apolodor care l-a inspirat, spectacolul Naționalului clujean e, sub aparența jovialității ludice și a umorului suav, o modalitate de a privi atent lumea înconjurătoare, în încercarea de a o desluși cât mai bine” – Oltița Cîntec, critic de teatru.

apolodor-ada-mileaDuminică, 28 MAI, ora 11.00, la Doors Club

Prețul unui bilet este 35 de lei.

Biletele se vor pune la vânzare la sediul clubului, de luni, 22 mai.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?