ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Actrita KRISTANNA LOKEN vine la Constanta pentru o noua gala SUPERKOMBAT

Actrita KRISTANNA LOKEN vine la Constanta pentru o noua gala SUPERKOMBAT

KRISTANNA LOKEN IN ROMANIA. Cunoscuta actrita americana Kristanna Loken, celebra pentru rolul negativ principal din Terminator 3, unde a jucat alaturi de Arnold Schwarzenegger, va fi prezenta pe 1 august la Gala Superkombat World Grand Prix IV, ce va avea loc la Constanta.

Pizza Evo

kirstanna-loken-romania-constanta

Kristanna Loken este al optulea actor care vine in Romania la invitatia promotorului Eduard Irimia in incercarea acestuia de a promova produsul romanesc Superkombat la nivel global prin intermediul publicului generalist dupa Christopher Atkins (Laguna Albastra), Erika Eleniak (Baywatch), Paul Logan (Cod Roșu), Jeremy Jackson (Baywatch), Tolgahan Sayisman (actor turc de telenovele), Bai Ling (Wild Wild West) si Costas Mandylor (Saw), potrivit Agerpres.

kristanna loken8eSunt incantata sa vin in Romania, am auzit numai lucruri frumoase despre tara voastra. In 2013 chiar am jucat rolul principal in Bloodrayne, acolo unde o interpretam pe Rayne, care era jumatate-vampir, iar totul avea ca spatiu de actiune teritoriul Transilvaniei din secolul al XVIII-lea. Sper sa am timp sa vizitez cat mai mult in perioada in care voi fi in Romania. In plus, abia astept sa urmăresc live gala Superkombat de la Constanta“, a declarat Loken, cea care a interpretat-o si pe Taja in celebra serie Mortal Kombat.

Al patrulea World Grand Prix al anului din circuitul Superkombat va avea loc pe 1 august, la Constanța, si va fi transmis in direct in 93 de tari, urmand sa programeze 13 meciuri profesioniste pe reguli K-1, iar printre cei care vor lupta in gala se numara fratii Bogdan si Andrei Stoica, dar si constanteanul Madalin Craciunica.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?