ACASA » ALTE EVENIMENTE » Acrobatii cu avioane si super-concerte la AEROMANIA 2015, pe Aeroportul Tuzla!

Acrobatii cu avioane si super-concerte la AEROMANIA 2015, pe Aeroportul Tuzla!

AEROMANIA 2015. Cel mai tare show aviatic din Romania revine si in acest an la Constanta. AEROMANIA 2015 este un spectacol complex, care include acrobatie aeriana, concerte, targ de aviatie, expozitie de aeronave, masini de epoca, motociclete si multe altele.

In acest an, Aeromania se va desfasura de Ziua Americii, pe 4 IULIE, la Aeroportul Tuzla, iar organizatorii promit un spectacol de exceptie!

La Aeromania 2015 si-au confirmat deja prezenta:
• Yakarii Acrobati – cu trei aeronave YAK 52
• Jurgis Kairys – multiplul campion mondial de acrobație aviatica, cu JuKa – dupa aventura din Marea Egee, unde a plonjat cu Suhoiul pe 24 septembrie 2014
• Ali Ozturk – pilotul turc care zboara biplanul Pitts S-2, numit “Purple Violet”
• Lotul National de Acrobatie – cu 5 aeronave Extra 300 și Extra 300 L
• aeronavele apartinand REGIONAL AIR SERVICES (Diamond DA 20, Diamond DA 40, Diamond DA 42, Cessna 182, AN2 și Bell 206 B3, Cabri G 2 Aerospatiale Dauphin, Agusta 139 si AS 365 Dauphin)
• supersonice MIG 21 Lancer
• parasutistii coordonati de Adrian Constandache
• Blue Wings – cu 7 parasutisti ai Aeroclubului României (lansari din Airvan Ga8),
• John Balon – cu un balon cu aer cald
• avioanele Incas – BN2A Islander si SuperCub YR-D0028

aeromania 2015Simultan, pe scena asezata in fata zonei de evolutie a aeronavelor, vor avea loc concertele lui Mihai Margineanu si ale unor trupe de prestigiu international – al caror nume sunt surpriza! Seara se va incheia, ca de obicei, cu surprize si mult asteptatul spectacol pirotehnic oferit de cele patru avioane jucand rolul de Air Bandits.

Publicul poate vizita expoziția mașinilor de epocă care aparțin clubului Retromobil, zona alocata motocicletelor, aeronavele aflate in expozitie, balonul cu aer cald și multe altele.

Standurile vor gazdui si atractii pentru piloti si viitorii piloti – indiferent de varsts: de la Flying Toys, la produsele pentru profesionisti oferite de Pilotshop. Pentru copii va fi amenajat un spatiu de joaca supravegheat.

Intrarea publicului general este, si anul aceasta, gratuita!

Sunt disponibile exclusiv bilete VIP – care asigura intrarea in prima linie a spatiului public, cu acces special in zona rezervata de terase si, optional, servicii incluse (zboruri si/sau salturi cu parasuta si Hangar Party): cu preturi care incep de la 50 lei si ajung pana la 850 lei.

Acestea pot fi achizitionate prin Eventim – din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti. Online pe www.eventim.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?