ACASA » ALTE EVENIMENTE » Acces GRATUIT în mai multe instituții culturale de Ziua Dobrogei

Acces GRATUIT în mai multe instituții culturale de Ziua Dobrogei

Consiliul Județean Constanța transmite: “14 noiembrie 2018 este o zi cu o semnificaţie deosebită pentru constănţeni. Se celebrează 140 de ani de la Unirea Dobrogei cu România.

Cu această ocazie mâine, 14 Noiembrie, în instituțiile din subordinea Consiliului Județean Constanța accesul va fi gratuit.

Astfel, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii, respectiv Delfinariu, reprezentațiile vor începe de la orele 11:00, 13:00, 15:00. La Microrezervație se va susține un spectacol ecvestru în costume tradiționale românești intre orele 09:00 – 15:00, iar la Planetariu se va putea urmări un program de prezentare a bolții cerești și aspecte din folclorul românesc, în intervalul orar 10:15 -14:15.

Tot mâine, va fi o zi a porților deschise, iar vizitatorii vor beneficia de intrare liberă la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, Muzeul de Artă precum și la Biblioteca Județeană „Ioan N.Roman” Constanța.

Teatrul de Stat Constanța a pregătit în premieră, evenimentul cultural de muzica si poezie intitulat „Dincolo de Întâmplări”, eveniment ce se va desfășura începând cu ora 19:00.”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?