ACASA » STIRI » A murit Steve Jobs, parintele iPhone

Apple a anuntat pe site-ul oficial ca Steve Paul Jobs, co-fondatorul, inventatorul si vizionarul companiei, s-a stins din viata la data de 5 octombrie 2011. Pierderea pentru umanitate este incomensurabila dat fiind faptul ca Steve Jobs a pus bazele celor mai performante softuri din domeniul IT de care ne bucuram din plin astazi! Cel mai revolutionar sistem multimedia creat de Steve Jobs este iPhone-ul.

Pizza Evo

Steve Jobs a decedat la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului de care suferea. Reactiile din partea oamenilor importanti ai lumii nu au intarziat sa apara.

Bill Gates a declarat: “Eu si Steve ne-am cunoscut acum aproape 30 de ani si am fost colegi, prieteni si rivali în decursul vietii noastre. Omenirea vede foarte rar personalitati cu un asemenea impact asupra lor, efect pe care îl vor simti multe generatii de aici inainte. Pentru cei mai norocosi dintre noi, care am avut oportunitatea de a lucra cu el, a fost o imensă onoare. O sa imi fie tare dor de Steve”.

Si presedintele SUA, Barack Obama, a facut o declaratie publica in care afirma ca omenirea a pierdut un important inventator. “Steve ne-a transformat vietile, a redefinit intregi industrii si a reusit să facă unul din cele mai rare lucruri din istoria omenirii: a schimbat modul in care fiecare privim lumea. Omenirea a pierdut un vizionar”, a declarat Obama. Chiar si Google si-a exprimat condoleantele postand pe pagina principala Steve Jobs, 1955 – 2011.

Mai jos puteti vedea momentul in care Steve Jobs a prezentat primul model de iPhone lansat de Apple:

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?