ACASA » CALENDAR » A inceput Targul de Sfantul Dumitru la Casa de Cultura a Sindicatelor

Incepand din 25 octombrie si pana duminica, 28 octombrie, constantenii sunt asteptati la Casa de Cultura a Sindicatelor la o noua editie a Pietei Taranesti, un Targ de Sfantul Dumitru.

Pizza Evo

Vor putea degusta afumaturi din Botosani, de la Sadova, Sibiu, Arges si Brasov, branzeturi (telemea, casuri si cascavele, urda, burduf in coaja de brad, etc) din: Stoenesti-Arges, Sibiu, Bran-Moeciu si pastrama delicioasa.

Gasiti de asemenea palinca de Salaj, vinuri de la Odobesti, suc natural de mere, miere si produse apicole din Cumpana, ceaiuri, tincturi si alifii din Apuseni.

Va puteti indulci cu prajituri de casa de la Buzau, turta dulce si covrigi de la Pitesti, ciocolata de casa, halvita si nugat de la Lipova , jud. Arad sau dulciuri unguresti.

Pentru pofticiosi, gospodine din Moldova pregatesc la fata locului fel si fel de bunatati, alaturi de muzica si voie buna.

Daca aveti sarbatoriti puteti gasi cadoul potrivit printre mesterii, artizanii sau negustorii de antichitati prezenti cu diverse obiecte: artizanat, tesaturi, ceramica, blana, bronzuri, bijuterii etc

Va asteptam cu drag, pe esplanada Casei de Cultura a Sindicatelor, de astazi pana duminica, la Targul de Sfantul Dumitru!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?