ACASA » PROMO » A început sezonul de rafting! Două weekenduri la alegere cu Dream Explorer

A început sezonul de rafting! Două weekenduri la alegere cu Dream Explorer

A venit toamna, anotimpul perfect pentru rafting! Distracție garantată alături de echipa Dream Explorer, furnizorul de turism de aventură pentru constănțeni.

Ai la alegere dintre două weekenduri: 18-20 octombrie sau 25-27 octombrie. Se pleacă de vineri ora 17.00 spre Siriu, iar întoarcerea duminică spre seară. Se merge la o tură de rafting pe râul Buzău, se vizitează barajul Siriului, cascada Pruncea și Vulcanii Noroioși, o experiență completă într-o zonă încântătoare în culori de toamnă.

Programul aventurii pe zile:

Ziua I
Plecăm din Constanța cu mașina Dream Explorer (Transporter 8+1) vineri, în jurul orei 17.00 cu destinația Casoca, localitatea se află fix la poalele barajului lacului Siriu. Aici avem închiriată o cabană rustică, din lemn, cu un living generos, o bucătărie dotată complet, foișor, grătar în aer liber și teren de tenis. Împrejurimile unde vom sta cazați sunt incredibile, încă un plus al aventurii noastre. Pe drum oprim la un supermarket pentru a cumpăra merinde și băuturi pe care să le preparăm în cabana unde vom sta cazați. Vineri seară ne acomodăm în cabană, pregătim cina împreună și socializam nestingheriți (gazda este foarte amabilă și ne lasă să ascultăm și muzică până târziu dacă dorim, locul este mai izolat de restul gospodăriilor).

Ziua II
Sâmbătă dimineață dăm trezirea pe la 7.30 și ne apucăm să pregătim micul dejun. Ne echipăm și pornim spre locul de întâlnire cu instructorii de rafting. Nu sunt necesare cunoștințe anterioare privind acest sport de aventură. Ne vom echipa corespunzător cu echipamentul pus la dispoziție și vom porni pe râul Buzău unde vom petrece 2-3 ore incredibile. La finalul experienței de rafting toți vom fi entuziasmați și cu siguranță vom dori să repetăm. Ne întoarcem la cabană, mâncăm ceva rapid și mergem spre barajul Siriului și cascadă Pruncea. Seara încingem grătarul și povestim cum a fost ziua noastră fantastică.

Ziua III
Duminica ne trezim în jur de ora 9.00 (după cheful de seară, sigur avem nevoie de odihnă mai multă). Luăm micul dejun împreună, pregătim bagajele și ne punem la drum. Atracția zilei vor fi Vulcanii Noroioși: Pâclele Mari și Pâclele Mici.  Duminică spre seară suntem acasă.

Dacă ai început să visezi deja cu ochii deschiși la Aventura noastră nu mai rămâne decât să pui mâna pe telefon și șa îți rezervi locul. Aventura costă 700 lei și include: transport din Constanța, tura de rafting, cazare 2 nopți, ghidaj și organizare pentru toate activitățile. Nu este inclus în preț: mâncare și băuturi, biletul de intrare la Vulnacii Noroioși (8 lei), alte cheltuieli personale.

Sună la 0766469431 pentru înscrieri, rezervarea fermă presupune achitarea unui avans. In cazul in care ati achitat si nu doriti sa mai participati la excursie, suma se returneaza DOAR daca aduceti inlocuitor.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?