ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » A fost suplimentat numarul de bilete la LORD OF THE DANCE din Constanta!

A fost suplimentat numarul de bilete la LORD OF THE DANCE din Constanta!

BILETE LORD OF THE DANCE. Datorita cererii mari de bilete, organizatorii spectacolului Lord Of The Dance de la Constanta le-au pregatit o surpriza celor ce isi doresc sa vada live celebrul show. La cererea acestora, au fost suplimentate biletele la categoria 3 (150 lei) si la categoria 4 (100 lei).

Pizza Evo

Biletele suplimentate pot fi gasite din data de 2 octombrie 2015 in reteaua Biletoo.ro, la orice magazin Flanco, la Sala Sporturilor, la Casa de Cultura a Sindicatelor, la magazinele Domo, Vodafone si Orange si online pe: BILETOO.ro, LORDOFTHEDANCE.ro, BILET.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro, TICKETSTORE.ro, TICKETNET.ro

De asemenea, puteti castiga DOUA BILETE la spectacol AICI.

Pe 5 octombrie, la Sala Sporturilor, incepand cu ora 19.00, constantenii vor viziona cea mai noua versiune a show-ului Lord Of The Dance! Acesta se numeste “Dangerous Games” si va cuprinde 21 de scene de dans, efecte speciale, jocuri de lumini, efecte pirotehnice spectaculoase, costume noi, muzica dramatica si zeci de personaje ce vor dansa cu o acuratete maxima, calatorind intr-un univers de poveste, plin de pasiune, dragoste şi pericol!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?