ACASA » STIRI » Diverse » A fost deschisa procedura de selectie pentru achizitia CUMINTENIA PAMANTULUI

A fost deschisa procedura de selectie pentru achizitia CUMINTENIA PAMANTULUI

ACHIZITIE CUMINTENIA PAMANTULUI. Ministerul Culturii anunţă deschiderea procedurii de selecţie a persoanelor juridice cu sau fără scop lucrativ care doresc să încheie contracte cu acesta, în vederea sprijinirii colectării de fonduri pentru achiziţionarea operei de artă “Cuminţenia Pământului” de Constantin Brâncuşi, transmite Mediafax.

Pizza Evo

În luna mai a acestui an, Guvenul României şi Ministerul Culturii au lansat oficial campania de susţinere a subscripţiei naţionale pentru achiziţia operei lui Constantin Brâncuşi “Cuminţenia pamântului”. Această acţiune comună constituie un efort important pentru protecţia şi salvarea patrimoniului naţional reprezentat, în acest caz, prin cunoscuta operă brâncuşiană.

Potrivit anunţului Ministerului Culturii, persoanele juridice cu sau fără scop lucrativ vor deschide conturi proprii pentru colectarea fondurilor, prin intermediul cărora urmează a se derula doar operaţiuni de încasare a donaţiilor şi, respectiv, de virare către contul deschis de Ministerul Culturii la Trezorerie.

Toate cheltuielile necesare pentru colectarea fondurilor şi pentru gestionarea conturilor deschise în lei şi în valută vor fi suportate integral din fondurile persoanelor juridice.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?