ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » A fost deschis Târgul Toamnei şi lansată Asociaţia “Poiana lui Ovidiu”

A fost deschis Târgul Toamnei şi lansată Asociaţia “Poiana lui Ovidiu”

TARGUL TOAMNEI. La Ovidiu a avut loc deschiderea oficială a Târgului Toamnei şi lansarea Asociaţiei “Poiana lui Ovidiu”.

Asociaţia “Poiana lui Ovidiu” reprezintă efortul a 51 de producători agricoli locali, care şi-au unit forţele pentru a putea accesa mai uşor fonduri, dar şi pentru a uşura accesul consumatorilor la produse locale.

Asociaţia cuprinde crescători de animale, apicultori, floricultori, legumicultori şi viticultori, care şi-au prezentat produsele în cadrul primei zile a Târgului Toamnei, eveniment ce se desfăşoară începând de astăzi, 12 octombrie, pe platoul Centrului Cultural din Ovidiu.

Site oficial: poianaluiovidiu.ro

Demersul proiectului asociaţiei este susţinut de Primăria oraşului Ovidiu. “Această structură asociativă are drept scop promovarea producătorilor agricoli de pe raza unităţii administrativ-teritoriale Ovidiu, iar Primăria le va acorda tot sprijinul necesar în acest demers“, a declarat primarul George Scupra.

poiana-ovidiu-2

Târgul Toamnei“, organizat în parteneriat cu Asociaţia “Ţăranii Dobrogeni”, se va desfăşura în perioada 12 – 15 octombrie, zilnic între orele 08:00 – 19:00. Pentru mai multe detalii despre Târgul Toamnei şi programul de desfăşurare, CLICK AICI.

poiana-ovidiu-3

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?