ACASA » STIRI » A abandonat Vocea Romaniei din cauza favoritismelor

Lavinia Valcan

O concurenta din echipa lui Smiley a decis sa se retraga din concursul Vocea Romaniei. Smiley a aflat vestea in ultimul moment. “A fost asa, ca un topor in moalele capului”, a declarat cantaretul.

Lavinia Valcan, cea care a decis ca nu se mai merita sa ramana in concurs, a declarat: “Mi-e greu sa merg mai departe, am vazut o gramada de favoriti”

“Am incercat sa o convingem sa ramana, iar ea ne-a spus ca pana la urma va continua concursul. Cand sa incepem filmarea, am aflat ca ea nici macar nu plecase din Timisoara, asa ca a trebuit sa venim repede cu o solutie”, a dezvaluit producatoarea emisiunii, Mona Segall pentru evz.ro.

Smiley se arata profund dezamagit de Lavinia: “Mi se pare o atitudine nepotrivita in primul rand pentru un om care isi doreste o cariera in acest domeniu. In al doilea rand, a privat pe cineva de privilegiul de a face parte din concurs, iar in al treilea rand a fost o dovada de neseriozitate fata de mine si de ceilalti concurenti. Dupa acest episod consider insa ca asa a trebuit sa fie, dar pot sa va spun ca aceasta nu este o atitudine de invingator”, a declarat artistul pentru EVZ.

Un concurent lipsa in echipa lui Smiley a insemnat o echipa incompleta. “Am considerat ca as putea sa transform partea asta dificila intr-o situatie favorabila pentru mine si pentru show si asa a luat nastere singurul trio din competitie: trei super baieti care fac un moment absolut special, lucru care nu s-ar fi putut intampla altfel”,  a mai spus Smiley.

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?