ACASA » CALENDAR » 8 MARTIE cu trupa SALAMANDRA la Harlequin Mamaia

Afis-Salamandra-WEBTrupa Salamandra a luat fiinta in anul 2004 , iar in anul 2012 si-a schimbat complet componenta , activand in formula actuala pana in prezent. Au avut nenumarate aparitii TV , numeroase concerte atat in tara cat si in strainatate . Detin un repertoriu international impresionant , si se departajeaza de celelalte trupe din prisma soundului occidental , a aparitiei scenice , si a showlui exceptional pe care-l fac.

Din actuala componenta fac parte
1. Cristian Becker vocals , and Guitar player (a facut parte din prima formula a trupei Scorpions in anul 1969 ) Leader Band
2. Marian Dinca – Lead Vocals , participant la vocea Romaniei
3. Craciun Stefan – guitar player , and backing vocals (membru si in trupa Balcano condusa de maestrul Ovidiu Lipan Tandarica)
4. Mitri Sebastian – Bass player and backing vocals
5. Matei Stanciu – Drums (fost membru Provincialii )
6. Sorin Calin – Keyboards and backing vocals

Detin un repertoriu vast din muzica internationala , iar cu cu piesa Crazy For U participa la preselctiile nationale ale Eurovisionului 2014.

Evenimentul este programat sambata 8 martie ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.
Bilet 35 lei/persoana. Rezervari la 0766400181.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinu de www.evenimente-constanta.ro, Pure Fitness, Maritimo, Cuget Liber si Magic FM

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?