ACASA » CONCERTE » 6 ani de Music For Autism! Concert aniversar cu Dan Bittman şi Marius Baţu, la Phoenix

6 ani de Music For Autism! Concert aniversar cu Dan Bittman şi Marius Baţu, la Phoenix

CONCERTE CONSTANTA. Campania Music for Autism te invită să sărbătorești 6 ani de zâmbete, lacrimi și bucurie într-o atmosferă deosebită susținută de Dan Bittman și Marius Batu!
Prin acest concert, organizatorii şi-au propus să aducă un zâmbet, să răscolească amintiri dintre cele mai frumoase în sufletele celor prezenţi.

Concertul din 25 octombrie va veni în sprijinul campaniei “Music for Autism”, ce are ca scop viitor amenajarea terenurilor de sport pentru copiii cu dizabilităţi din Centrele Şcolare pentru Educaţie Incluzivă din Constanţa.

Campania “Music for Autism” a debutat în toamna anului 2012 şi, timp de şase ani, nume mari din industria autohtonă de muzică rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinație scopul campaniei.

Prin această campanie umanitară, organizatorii şi-au propus să desfăşoare o serie de evenimente de excepţie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburări din spectrul autist şi dizabilităţi asociate.

Scopul campaniei “Music for Autism” este să se aducă la cunoştiinţă provocările întâlnite zilnic de copii cu dizabilităţi împreună cu familiile lor.

Rolul acestei campanii este de a educa şi sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “autismul sau orice altă dizabilitate înseamnă – contact şi comunicare limitată cu alte persoane şi interes foarte restrâns”.

Detalii se gasesc pe pagina oficială de Facebook a campaniei.

JOI, 25 OCTOMBRIE, de la ORA 21.00, la Club Phoenix.

Rezervări: 0730 617 787
preţ bilet 60 lei

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?