ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » 500 de euro pentru constanteanul care “il pune” pe VALAHU la skanderberg, in Maritimo!

500 de euro pentru constanteanul care “il pune” pe VALAHU la skanderberg, in Maritimo!

PROVOCARE SKANDERBERG VALAHU. Asociatia sportiva “Omul de fier” organizeaza un eveniment in care orice constantean tare in brand il poate provoca pe Radu Valahu. Cel care reuseste sa il invinga, primeste 500 de euro din partea organizatorilor!

Pizza Evo

SAMBATA, 9 MAI, de la ORA 16:00, in zona Info Desk din Maritimo Shopping Center va avea loc o adevarata desfasurare de forte… la propriu. Ion Oncescu, campion mondial la skandenberg si Radu Valahu, o forta a naturii vor veni sa isi masoare puterile cu cei doritori de senzatii tari. Organizatorii pun la bataie un premiu de 500 EURO pentru cine reuseste sa il invinga pe Radu Valahu.

Strongman_Maritimo_9mai2015De asemenea, toti cei care se simt in stare, pot participa la un concurs de skandenberg pentru pasionatii acestui sport.

Tot in cadrul acestui eveniment unii dintre cei mai puternici romani si moldoveni vin sa faca o demonstratie de strongmen si sa uimeasca lumea.

Deliciul acestui show in forta va fi o demonstratie de bikini fitness la care vor lua parte 3 domnisoare deosebite care isi vor arata formele… de concurs.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?