ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » 50.000 de lei AMENDA pentru patronii care pun sezlonguri pe plajele noi!

50.000 de lei AMENDA pentru patronii care pun sezlonguri pe plajele noi!

SEZLONGURI PLAJE. Conducerea Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor s-a întâlnit cu operatorii economici din staţiunea Mamaia pentru a discuta despre regulile pe sectoarele de plaje reabilitate şi amplasarea ilegală de şezlonguri, transmite observator.ro

Pizza Evo

Paul Anghel, preşedintele A.N.P.C., a susţinut că inspectorii vor avea “toleranţă zero” faţă de abaterile operatorilor. “Încercăm să readucem consumatorii către litoralul românesc, iar pentru asta serviciile pe care le prestează operatorii trebuie să fie cele legale“.

Deşi operatorii de plaje se prevalează de o chichiţă inclusă în contractul de închiriere încheiat cu Administraţia Bazinală de Ape Dobrogea Litoral, care include o prevedere prin care sectoarele sunt la limita firului apei, amplasarea şezlongurilor pe nisipul recent extins este ilegală.

Dacă orice turist va dori să se bronzeze pe propriul cearşaf, dar va da nas în nas cu un operator de plaje, trebuie să cheme comisarii O.P.C., care vor constata neregula şi vor aplica amenzi.

Pentru deficienţe de informare, amenda este cuprinsă între 1.000 şi 10.000 lei, iar pentru practici incorecte, între 5.000 şi 50.000 lei, dar se poate dispune închiderea activităţii, până la remedierea problemei“, a specificat preşedintele A.N.P.C.

Citeşte articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?