ACASA » CINEMA » 5 PREMIERE la cinema Cityplex in perioada 5 – 10 septembrie

5 PREMIERE la cinema Cityplex in perioada 5 – 10 septembrie

PREMIERE CINEMA CITYPLEX. Luna septembrie aduce o serie de filme pe marile ecrane pe care nu trebuie sa le ratati. Iata cinci premiere cinematografice ce vor rula la Constanta, in perioada 5 – 10 septembrie, la cinema Cityplex din Tomis Mall.

Pizza Evo

the-transporter-refueled-108251l-imagineTRANSPORTER: REFUELED

Regia: Camille Delamarre
Cu: Ed Skrein, Ray Stevenson
Gen film: Actiune, Crima, Thriller

Frank Martin este transportatorul cu cea mai inalta calificare pe care banii il pot cumpara. Mizele sunt mai mari si tehnologia mai performanta, dar se aplica aceleasi trei reguli simple: nu schimba niciodata afacerea, nu cere nume si nu deschide pachetul. Cand Frank este angajat de vicleana femeie fatala Anna si cele trei aghiotante uimitoare ale sale, el descopera repede ca a fost pacalit. Anna si acolitele sale i-au rapit tatal (Ray Stevenson) ca sa-l constranga pe Frank sa le ajute sa doboare un grup nemilos de traficanti de persoane din Rusia. Manat de razbunare, el va incalca toate regulile si nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si salva tatal in aceasta cursa plină de actiune de pe Riviera Franceza.

we-are-your-friends-199389l-imagineVIBREAZA CU MINE “WE ARE YOUR FRIENDS”

Regia: Max Joseph
Cu: Zac Efron
Gen film: Drama

Plasat in lumea muzicii electronice si a vietii de noapte de la Hollywood, filmul il surprinde pe Cole (Zac Efron), un tanar si entuziast DJ, in ambitioasa lui incercare de a concepe o melodie care va revolutiona industria muzicala. Toate acestea se schimba in momentul in care il cunoaste pe James, un DJ cu experienta, care il ia sub aripa lui protectoare. Lucrurile se complica treptat, din momentul in care Cole se indragosteste de iubita lui James, Sophie. In timp ce relatia amoroasa se intensifica, prieteniile sunt puse la incercare, iar tanarul trebuie sa aleaga intre iubire, loialitate si destinul pe care si l-a dorit.

mune-le-gardien-de-la-lune-349025l-imagineMUNE: GARDIANUL LUNII 3D

Regia: Benoît Philippon, Alexandre Heboyan
Cu: Omar Sy, Michael Gregorio, Izïa Higelin,Féodor Atkine, Benoît Allemane
Gen film: Animatie

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mâinile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric. Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni.

maze-runner-the-scorch-trials-511280l-imagineMAZE RUNNER: THE SCORCH TRIALS

Regia: Wes Ball
Cu: Thomas Brodie-Sangster, Dylan O’Brien, Kaya Rose Humphrey, Ki Hong Lee, Aidan Gillen
Gen film: Actiune, SF, Thriller

In “Labirintul: Incercarile Focului”, urmatorul capitol din saga LABIRINTUL, Thomas (Dylan O’Brien) si prietenii sai din Luminis se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum: cautarea indiciilor referitoare la misterioasa si puternica organizație WCKD. Calatoria lor ii poarta la Scorch, un peisaj parasit, plin de obstacole inimaginabile. Impreuna cu luptatorii din rezistenta, locuitorii Luminisului se confrunta cu fortele superioare are organizației WCKD si descopera planurile socante pe care aceasta le are cu ei. Filmul este regizat de Wes Ball si produs de Ellen Goldsmith-Vein. Pelicula se bazeaza pe cel de-al doilea roman din seria LABIRINTUL, scris de James Dashner, vandut an peste trei milioane de exemplare.

The_Pearl_Button-630774788-largeSECRETUL NASTURELUI DE SIDEF

Regia: Patricio Guzmán
Gen film: Documentar

Oceanul contine istoria intregii omeniri. Apa primeste impulsuri de la stele si le transmite creaturilor vii. De asemenea, apa este cea mai lunga granita din Chile si detine secretul a doi nasturi misteriosi, gasiti pe fundul oceanului. Chile, cu cele  2,670 de mile de coasta si cu mandria de a fi cel mai mare arhipeleag din lume, prezinta un peisaj supranatural. Oceanul pastreaza atat vocile indigenilor din Patagonia, ale primilor marinari englezi, cat si vocea detinutilor politici, victime ale regimului Pinochet. Multi spun ca apa are memorie, iar acest film o demonstreaza.

Premii:
Ursul de Argint pentru cel mai bun scenariu la Berlinale 2015
Premiul Juriului Ecumenic la Berlinale 2015
Marele Premiu la festivalul Docs against Gravity Polonia 2015
Premiul pentru cel mai bun film si premiul publicului la festivalul Biografilm din Bologna

Click AICI pentru un program complet al filmelor din Cityplex Constanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?