ACASA » CINEMA » 5 imagini de la filmarile TITANIC, pe care fanii nu le-au mai vazut niciodata

Dupa lansarea recenta a versiunii 3D a filmului Titanic, revista Entertainment Weekly a publicat in premiera 5 imagini de la filmarile peliculei, care ajunge in aprilie din nou pe marile ecrane.

In urma cu 15 ani, povestea de dragoste dintre doi tineri ce apartin unor lumi diferite, imbarcati pe vasul Titanic a facut sa curga valuri de lacrimi in cinematografele din intreaga lume.

“Am lucrat din greu pentru a face din aceasta conversie in 3D o adevarata bijuterie si s-ar putea crede ca filmul a fost turnat astfel inca de la bun inceput”, a declarat James Cameron pentru postul de televiziune Sky News, in fata Royal Albert Hall din Londra, unde a avut loc premiera mondiala de la Titanic 3D.

Titanic 3D are sanse sa stranga 42 de milioane de dolari in primul weekend in SUA  si ar putea atinge in primele saptamani de la relansare 155 de milioane de dolari. Aceasta suma s-ar adauga la cele peste 1,8 miliarde de dolari stranse pana acum de Titanic si care au facut din filmul cu Leonardo DiCapriosi Kate Winslet al doilea film din box office-ul mondial.

La Constanta, poti vedea si tu TITANIC 3D la cinema Cityplex, din Tomis Mall. Click AICI pentru a vedea programul de difuzare.

CLICK PE FOTO PENTRU A VIZIONA GALERIA – fotografiile au fost realizate pe platourile de filmare Titanic

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?