ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » 16 BLOCURI NOI in “Henri Coanda”! Primaria Constanta va cheltui 7,5 MILIOANE de euro

16 BLOCURI NOI in “Henri Coanda”! Primaria Constanta va cheltui 7,5 MILIOANE de euro

CARTIER “HENRI COANDA” CONSTANTA. “Henri Coanda“, cartierul social ce a starnit cele mai multe controverse in randul constantenilor va fi extins cu 16 blocuri. Constructia pentru sase dintre acestea a inceput deja. In trei blocuri vor locui persoane evacuate din casele nationalizate, transmite ct100.ro

Pizza Evo

In ciuda reactiilor contra si a indignarii constantenilor, 10 dintre blocuri vor fi construite din bani publici, Primaria Constanta alocand nu mai putin de 7,5 milioane de euro pentru acest proiect. Puteti vedea AICI cum a fost imaprtit bugetul la Constanta.

Milioanele de euro se vor duce doar pentru constructie, la suma de mai sus adaugandu-se cheltuielile pentru utilitati, paza si “altele”. In total, “Henri Coanda” primeste aproximativ 10 milioane de euro si doar 7 milioane de lei din aceasta suma vor fi asigurati de Guvern.

Campusul social este deja un subiect despre care foarte multi constanteni vorbesc revoltati, din mai multe motive, insa, pe langa alocarea unor IMENSE sume de bani de la bugetul local, cea mai mare problema adusa in vedere este cresterea alarmanta a infractionalitatii in zona. Practic, oamenii se plang si se tem ca li se da in cap, ca sunt furati si terorizati de noii vecini “sociali”.

Va puteti exprima opiniile AICI, iar acestea vor fi transmise catre reprezentantii Primariei – asa mai afla si ei una-alta despre parerile constantenilor.

Foto: info-sud-est.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?