ACASA » STIRI » Diverse » 100 de euro pentru fiecare copil din Romania, pana la sfarsitul studiilor!

100 de euro pentru fiecare copil din Romania, pana la sfarsitul studiilor!

LEGE 100 DE EURO STUDII. O noua propunere legislativa impune ca fiecare copil din Romania sa primeasca 100 de euro pe luna de la nastere pana la momentul finalizarii studiilor. Conditia este sa nu faca absente la scoala, liceu sau facultate.

Pizza Evo

Propunerea proiectului a venit din partea senatorului Ionel Agrigoroaie, care sustine ca aceasta masura va stimula natalitatea si evitarea absenteismului si abandonului scolar, transmite libertatea.ro

Ce poate face un copil, o familie cu 85 de lei lunar? Nimic. Daca ar primi macar 100 de euro, atunci, cu acei bani intr-adevar se poate face ceva. Nu toti vor primi acesti bani, ci doar cei care nu au absente la scoala.

In acest fel ii stimulam pe tineri sa faca copii si pe copii sa invete. Daca fiecare copil va frecventa gradinita, scoala primara, liceul si o facultate, nivelul de educatie va creste simtitor“, a declarat Agrigoroaei pentru Libertatea.

Potrivit senatorului, banii pot fi asigurati din bugetul de stat in momentul in care se va introduce o taxa pe viciu (taxare suplimentara a alcoolului si tigarilor), precum si prin evitarea cheltuielilor inutile.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?