ACASA » STIRI » Diverse » 10 MILIOANE de oameni au facut rezervare sa cumpere acest telefon

10 MILIOANE de oameni au facut rezervare sa cumpere acest telefon

TELEFON MEIZU M2 NOTE. Performantele acestui telefon sunt uimitoare, configuratia este de invidiat in conditiile in care pretul este de doar 160 de dolari! Nu e de mirare ca modelul M2 Note se dovedeste a fi un succes.

Pizza Evo

telefon-Meizu-M2-Note

Anuntat la inceputul lunii iunie, noul flagship al celor de la Meizu, M2 Note, urmeaza sa fie lansat oficial pe 12 iunie. Pana atunci, Meizu le-a permis doritorilor sa-l rezerve online in China, iar compania a anuntat ieri, 10 iunie, ca 10 milioane de oameni au facut acest lucru! Nu este insa de mirare in conditiile in care varianta de 16GB costa 130 de dolari, iar varianta de 32GB costa 160 de dolari.

Meizu-M2-NoteM2 Note vine cu Android Lollipop, customizat cu Flyme UI, si are un display de 5.5 inch 1080p, procesor octa-core MediaTek MT6753 la 1.3GHz. Telefonul este dual SIM, are o camera de 13MP si una de 5MP, 2GB de RAM si o baterie de 3.100 mAh.

Meizu are listat M2 Note pe site-ul global, nefiind insa clar daca telefonul va fi disponibil pentru comanda si in afara Chinei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?