ACASA » CONCERTE » 10 ani de DOORS CLUB, trei zile de super-concerte!

10 ani de DOORS CLUB, trei zile de super-concerte!

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club aniverseaza 10 ani de existenta in Constanta! O perioada in care arta, sub diversele ei forme de manifestare (muzica, poezie, teatru, dans, pictura sau fotografie), si-a unit fortele demonstrand ca prietenia e cel mai nobil sentiment care ne leaga peste timp si spatiu.

Pizza Evo

“10 ani in care, alaturi de voi, am devenit mai puternici, mai buni, mai increzatori in propriile forte. Multumim tuturor celor care ne-au fost alaturi si care ne-au trecut pragul. Succesul nu tine de moda, nu tine de varsta, ci crede, generos, in lucrurile frumoase si performante pe care le concepem impreuna si care raman vii in amintire.” – Doors Club

De-a lungul anilor, Doors Club a devenit unul dintre cele mai atractive si efervescente spatii de evenimente din Constanta si unul dintre cele mai elegante si cunoscute cluburi din tara.

Pe scena Doors au urcat cele mai mari nume ale muzicii autohtone, dar si artisti internaționali: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob si Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Suie Paparude, Vita de Vie si mulți, multi altii, adunand, pana in prezent, zeci de mii de fani care apreciaza muzica live si calitatea spectacolelor.

Sarbatorim 10 ani de Doors Club in weekend-ul 22 – 24 ianuarie. Un sfarsit de saptamana in care aveti ocazia sa participați la trei concerte de forta:

Vineri, 22 ianuarieconcert SUBCARPATI

Sambata, 23 ianuarieconcert DAN HELCIUG si SPITALUL DE URGENTA

Duminica, 24 ianuarieconcert HARRY TAVITIAN & CSEREY CSABA

Pentru mai multe informatii si rezervari: 0763 66 16 22

evenimente-constanta.ro ureaza un sincer “La Multi Ani!”, Club Doors si la cat mai multe evenimente de calitate cu artisti pe masura!

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?