ACASA » ALTE EVENIMENTE » Zilele Copilariei la Maritimo

De 1 si 2 Iunie cei mici sunt asteptati la Maritimo Shopping Center, pentru a lua parte la un program special creat pentru ei.

Pizza Evo

Programul evenimentelor:

Sambata 1 Iunie:

13:00-14:00 (program asigurat de Clever Children Constanta)
Copiii sunt asteptato sa ia parte la o serie de activitati distractive de “Gandire Creativa”din suita cursurilor de dezvoltare personala pentru copii de la 6 la 13 ani, CLEVER children®:

– “ Creatorul de povesti “ – copiii sunt stimulati sa inventeze o poveste cu ajutorul cuvintelor ;
– “ Cautarea comorii “ – implicarea copiilor in cautarea unor comori ;
– “ Concursul micilor talente “ – stimuleaza gandirea creativa prin modelare de baloane in forme de jucarii, sabii, catelusi sau origami ;

15.00-18.00 Jocuri, Concursuri si Atelier de creatie
Copiii vor avea parte de intreceri, jocuri, muzica si ateliere de creatie in care isi vor dovedi indemanarea in activitati creative si de ….cofetarie ! Sedintele de face-painting si baloanele modelate, vor completa acest atelier.

18.00-20.00 ,,Carnavalul Copiilor in Maritimo Shopping Center”
Spectacol interactiv, dedicat copiilor de toate varstele. De aceasta data copii se vor transforma in personajele lor preferate din povesti si desene animate, intreceri solistice de muzica si de dans, face painting si baloane modelate.

Duminica 2 Iunie 

13:00-14:00 (program asigurat de centrul educational Helen Doron) Va invitam la concurs de karaoke Helen Doron English; copiii vor canta melodii in limba engleza incluse in programul de pregatire din centrul educational Helen Doron impreuna cu MASCOTA KANGI – cangurul simpatic ce va anima atmosfera.

Castigatorii vor primi premii constand in CD-uri cu muzica in limba engleza pentru copii.

15.00-17.30 Jocuri, Concursuri si Atelier de creatie;
Copiii vor putea transpune pe hartie, cum arata ziua copiilor in sufletul lor de copii. Jocuri, concursuri , muzica si dans la discretie! Sedintele de face-painting si baloanele modelate, vor completa acest atelier.

17.30-18.00 ,,Parada Personajelor de poveste”
Vom organiza o parada a personajelor de poveste, personaje ce vor merge prin Maritimo Shopping Center, pentru a-i saluta pe cei prezenti si pentru a le oferi ocazia sa se fotografieze cu ei.

18.00-20.00 ,,Kids Show”
Spectacol interactiv , in care copiii sunt invitati sa faca dovada talentului lor in ale muzicii si dansului. Copiii Clubului Amicii impreuna cu prietenii lor, vor oferi un spectacol plin de muzica, dans, parada modei, demonstratii de karate si alte surprize.
Sedintele de face painting si baloanele modelate, vor completa distractia.

181198_491406637596818_484802638_n

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?