ACASA » ALTE EVENIMENTE » Workshop cu Cristina Elena Negut: PREDAM sau NE PREDAM? Ora pentru dascali pe 19 octombrie.

Afis-Predam-WEBSambata 19 octombrie ora 10.00 la ceainaria Forte Life (zona Dacia) trainerul in comunicare Cristina Elena Negut ii asteapta pe profesori sau persoanele care lucreaza cu copii la workshopul PREDAM sau NE PREDAM? Ora pentru dascali. Iata cateva cuvinte din partea ei pentru cei interesati de subiect:

Pizza Evo

Bunule dascal roman,

Ati decis sa ramaneti in invatamantul romanesc. Sa va descriu atunci, un peisaj cunoscut ?

  • Intrati in clasa si e o galagie de infern.
  • E recreatie si pe holuri copiii  nu stiu decat sa se bata si sa tipe.
  • Ati vrea sa va refugiati in cancelarie de toate acestea , dar si  acolo apatia si plangerile va absorb si ultimul strop de energie ?

Acum, primiti va rog invitatia mea de a descoperi ce puteti pune in loc, astfel incat sa nu uitati cine sunteti  si ce vreti de la dumneavoastra insiva  si de la elevii dumnevoastra.

In workshopul de sambata, 19 octombrie, intervalul orar 10.00 – 13.00, am sa ma bucur de prezenta dumneavoastra, pentru  a descoperi 3, 2, 1…:

  • 3 reguli de igiena relationala, ce odata cunoscute si aplicate aduc armonie, claritate si solutii creative in relatiile cu elevii dumneavoastra
  • 2 instrumente ce schimba viata clasei, atunci cand le folositi cu incredere
  • 1 concept esential al Metodei de comunicare ESPERE

si  mai presus de toate vom ilustra impreuna

  • o viziune profunda a dimensiunii dumneavoastra profesionale.

Sunt Cristina Elena Negut, de profesie inginer ecolog, de 13 ani creez si conduc formari pentru adulti cu metode interactive si non-formale. De 7 ani, mi-am dedicat viata imbunatatirii relatiilor importante din viata copiilor.

Vin in orasul dumneavoastra  din primavara si gratie unei pasionate profesoare de limba si literatura  romana ce a participat la Atelierele Parintilor,  am hotarat sa dezvolt pentru prima oara o conferinta pentru dascali interesati de mai mult decat materia si programa scolara.

Cred cu convingere ca si noi parintii (de 16 ani sunt mama) si profesionistii avem o datorie de a va sustine in aceasta profesie incercata de provocari mari in ultima vreme.

Va astept, asadar sa ne cunoastem sambata, 19 octombrie, ora 10.00 la ceainaria Forte Life.

Inscrieri la 0766400181, investitie 45 lei de persoana. Sesiunea dureaza 3 ore.

Trainerul Cristina Elena Neguț a început activitatea în Constanța acum trei ani prin susținerea de workshopuri, seminarii și ateliere pe dezvoltarea personală a adulților. Cu o experiență de peste 12 ani în comunicare și relaționare, Cristina Elena Neguț are ca aliat metoda E.S.P.E.R.E., fondata de psiho-sociologul francez Jacques Salome, în toate demersurile sale cu parinti, profesori, elevi, studenti, invatatori, educatori, asistenti sociali etc. Cristina Neguț revine la Constanta cu lucruri noi și interesante care produc schimbare pozitivă în comportamentele adulților oferindu-le experiențe profunde de învățare. Evenimentele Cristinei Neguț se disting prin vizualizare, aplicabilitate în orice tip de relație interumană, iluminare profundă a aspectelor de viață, încărcarea cu energie pozitivă și creșterea motivației personale.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?