ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » VREMEA DE 1 MAI. Ce au anuntat meteorologii pentru Dobrogea si litoral!

VREMEA DE 1 MAI. Ce au anuntat meteorologii pentru Dobrogea si litoral!

VREMEA DE 1 MAI. Mini-vacanta de 1 Mai va veni cu o vreme schimbatoare la nivelul intregii tari. Nu vor lipsi intervalele cu soare si temperaturi placute, dar nici cele cu ploi, a declarat pentru AGERPRES, Gabriela Bancila, meteorolog de serviciu in cadrul Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM).

Pizza Evo

vremea-1-mai-litoral

Potrivit specialistului ANM, desi ziua de 1 Mai se anunta una destul de frumoasa, vor aparea si cativa nori ce se vor dezvolta in zona centrala a Dobrogei, poate si pe la munte.

Acesti nori vor aduce ploi de scurta durata, in special dupa orele pranzului. Este posibil sa se innoreze si in zona litoralului, iar vântul să transporte câțiva nori de ploaie. Per total, ziua de vineri va fi una destul de frumoasă, din care nu vor lipsi ploile de scurtă durata mai ales dupa-amiaza, pe arii destul de restranse, la munte, în partea centrala a Dobrogei si prin zona Moldovei. Pe litoral, innorari dupa orele pranzului, in jurul orei 14.00 — 15.00, si posibil cativa stropi de ploaie. Dupa aceea va reveni soarele, iar vantul nu va pune probleme“, a subliniat meteorologul de serviciu al ANM.

Aceasta a adaugat ca, la nivelul zilei de sambata, 2 mai, vremea va fi, in general, instabila, cu innorari mai accentuate, averse si descarcari electrice, in vestul, nordul si centrul tarii, precum si la munte. In ceea ce priveste ziua de duminica, datele releva ca vremea se va ameliora semnificativ in comparatie cu ziua anterioara, iar temperaturile vor fi destul de ridicate, respectiv in jur de 23 de grade in Capitala si intre 18 si 21 de grade pe Litoral.

Totodata, potrivit meteorologului ANM, sansele de ploaie sunt foarte reduse, doar la munte fiind asteptate cateva precipitatii, dupa-amiaza.

Sursa: www.agerpres.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?