ACASA » STIRI » Diverse » Vrei sa COPIEZI LA BACALAUREAT? Ce masura drastica a luat Ministerul Educatiei

Vrei sa COPIEZI LA BACALAUREAT? Ce masura drastica a luat Ministerul Educatiei

BACALAUREAT 2015. In plin examen de bacalaureat 2015, oficialii ii avertizeaza pe liceeni sa nu incerce sa copieze. Internetul este insa plin de dispozitive performante cum ar fi ceasurile inteligente sau ochelarii cu bluetooth, care au inlocuit deja celebrele mini-casti.

Pizza Evo

copiat-bacalaureat-2015

Ministerul Educatiei si inspectoratele au luat toate masurile necesare, pentru a impiedica fraudarea examenului. Cine va fi prins va pierde sansa de a sustine bacalaureatul trei sesiuni la rand. Anul trecut sute de tineri au fost eliminati in intreaga tara. Toate centrele de examen au camere de supraveghere. 5% pot inregistra si discutiile din salile de examen.

Un ceas inteligent dispune de toate functiile unui telefon, daca esti intr-un examen si nu ai invatat prea mult, poti trimite de pe el un mesaj sau un email unui prieten pentru a-i cere sa te ajute. Iar procedeul este foarte simplu: intri in meniu, scrii mesajul, il trimiti si astepti rezolvarea.

Acesta nu este singurul dispozitiv care a atras atentia candidatilor la examene. Ochelarii BlueTooth cu Microcasca reprezinta o noua inventie in materie de copiat. Par de vedere, dar sunt fara dioptrie, se conecteaza prin bluetooth la telefon si transmit fara fire sunetul si implicit informatiile la microcasca.

sursa: stirileprotv.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?