ACASA » STIRI » Diverse » VIDEO. IMAGINI SCAPATE pe internet din CULISELE „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“

VIDEO. IMAGINI SCAPATE pe internet din CULISELE „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“

O filmare scapata pe internet dezvaluie imagini inedite din culisele show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici!“, difuzat de PRO TV. Filmarea este facuta chiar de unul dintre membrii echipei, iar din imagini se poate observa cam cat este reality si cat este regie.

Pizza Evo

scroll mai jos pentru video

Pe filmulet pot fi vazute concurentele Gina Pistol si Andreea Moldovan in timp ce fac dus impreuna, cu apa rece si sapun. Cele doua se afla in timpul unei probe in care trebuie sa scoata o cheie bagata in bucata de sapun, ce se dovedeste a fi destul de tare. Fetele sunt lasate sa se descurce singure pentru a scoate cheia, dar sub atenta supraveghere a echipei de filmare.

Dupa ce reusesc sa scoata cheia, Gina si Andreea primesc cateva indicatii regizorale. Pe fundal se pot auzi indicatiile echipei. „Andreea, sa tii cumva cheia, sa o putem vedea si noi. Bine, nu chiar sa o arati. Arata-i-o Ginei, gen!“, spune un cameraman.

Urmeaza ca cele doua sa care in tabara cufarul pe care trebuie sa-l deschida cu cheia gasita in sapun. Singura problema este ca Andreea Moldovan nu poate cara cufarul din motive medicale, lucru pe care il spune echipei. „Sorry, eu nu pot s-o ridic. Sorry! Adica eu pot sa o ridic, dar nu am voie”, a spus ea. In cele din urma, cei din regie stabilesc sa filmeze doar partea in care fetele ridica si muta cufarul cativa metri.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?