ACASA » Fun pe net » Un român de 19 ani a impresionat juriul la “The Voice”. A trecut de audiţiile pe nevăzute! VIDEO

George-Horga-Jr_aa38196f42George Horga, tanarul de origine romana din Portland care a cucerit juriul de la “The Voice” la auditiile pe nevazute a reusit sa treaca mai departe, dupa etapa Confruntarilor. Concurentul in varsta de 19 ani a cantat in duet cu o tanara studenta, Juhi, dar el a fost cel care a impresionat cel mai mult, astfel ca antrenorul CeeLo Green a ales sa-l salveze.

Pizza Evo

George Horga Jr. a venit la auditiile pe nevazute ale sezonului cu numarul 5 cu speranta de a-si indpelini cea mai mare dorinta:  aceea de a deveni cunoscut in showbizul american si de a intra pe piata muzicala din State.

George a ales sa cante melodia “Treasure” a lui Bruno Mars si i-a atras imediat atentia lui Cee-Lo Green, care a intors scaunul pentru el. Nici Christina Aguilera, Adam Levine si Blake Shelton nu au fost mai putin impresionati, ei recunoscand faptul ca romanul are ceva aparte si ca atat aspectul, cat si talentul si carisma l-ar putea ajuta sa ajunga departe in competitie.

Inainte de a intra pe scena, George a povestit cum tatal lui, care s-a nascut intr-o familie saraca din Romania, a hotarat sa-si incerce norocul peste Ocean si s-a mutat in America. Pana la 18 ani, tanarul a locuit cu familia in Portland, Oregon. Dupa majorat insa, el si-a luat destinul in propriile maini si s-a mutat in Miami, sperand ca visul de a deveni cantaret va deveni realitate.

George si-a incercat norocul la competitii muzicale si isi incanta acum noii fani cu un canal de YouTube in care posteaza cover-uri si melodii originale.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?