ACASA » Fun pe net » Un poliţist român, VEDETĂ pe net! Cum reacţionează în faţa unui MELTEAN care refuză să prezinte actele. VIDEO VIRAL

un-politist-roman-face-senzatie-pe-net-cum-reactioneaza-agentul-in-fata-unui-smecher-care-refuza-sa-prezinte-actele-video-18465139Agentul a reuşit să atragă admiraţia mai multor utilizatori Facebook pentru modul în care a rezolvat problema unui şofer recalcitrant care a refuzat să prezinte actele la control, scrie bzi.ro. Amuzant mai este şi faptul că materialul video este realizat chiar de către şofer.

Pizza Evo

În imagini se vede cum poliţistul din Suceava îl informează pe şofer că a fost oprit pentru că nu purta centura de siguranţă şi pentru că a oprit într-o zonă în care staţionarea era interzisă.

Agentul de poliţie îl roagă pe bărbat să prezinte actele la control, însă acesta refuză. Tot cu refuz este întâmpinat poliţistul şi în momentul în care îi cere şoferului să iasă din maşină. În plus, bărbatul nu-i permite poliţistului nici verificarea portbagajului. În cele din urmă, după ce vede că şoferul refuză să colaboreze, poliţistul deschide portiera şi încearcă să-l dea jos pe şofer. Bărbatul se opune din nou şi îl înjură pe poliţist, moment în care acesta îl şi loveşte.

Cei mai mulţi utilizatori Facebook au apreciat modul în care s-a comportat poliţistul. Ba mai mult, şoferul se poate considera norocos că nu era în SUA, unde ar fi fost mult mai repede pus la pământ, probabil şi cu pistolul la cap.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?