ACASA » CONCERTE » TUDOR GHEORGHE va preda o LECTIE memorabila la Constanta!

TUDOR GHEORGHE va preda o LECTIE memorabila la Constanta!

SPECTACOL TUDOR GHEORGHE. Unul dintre cei mai celebri rapsozi din istoria Romaniei, Tudor Gheorghe vine la Constanta pentru a preda „Lectia“. Pe scena Teatrului National de Opera si Balet „Oleg Danovski” va fi prezentat un altfel de spectacol. In „Lectia“, publicul constantean va avea ocazia sa descopere scriitura poetilor romani de geniu in muzica inconfundabila a lui Tudor Gheorghe.

Pizza Evo

Spectacolul va fi presarat cu momente de umor de mare finete. Tudor Gheorghe spune ca nu are pretentia de a „preda” o lectie publicului sau, ci mai degraba de a readuce in atentia celor prezenti acele coordonate valorice pe care orice roman de rand le simte. Prin aceasta „Lectie”, Tudor Gheorghe invita publicul sa-si aminteasca de zestrea spirituala a poporului roman.

tudor-gheorghe-concert-constanta

Lectia incepe cu o pledoarie pentru pastrarea acuratetei limbii romane. Daca nu-ti pastrezi frumusetea limbii tale, nu poti sa vorbesti de dragoste. Vom ajunge la cantecul popular romanesc, la cele mai frumoase poeme, apoi voi intra intr-o zona de gand de reintoarcere acasa, la parinti. Spectacolul se va incheia cu dorul de casa noastra, de tara. Sunt texte excepţionale, poezii deosebit de frumoase, iar spectacolul e plin de umor, a spus Tudor Gheorghe.

Spectacolul va avea loc sambata, 25 aprilie, de la ora 19.00, la TNOB „Oleg Danovski”.

Pentru mai multe informatii si rezervari puteti suna la: 0241 481 460

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?