ACASA » RECOMANDARI » TOP 10 lucruri pe care barbatii le vor la FEMEIA PERFECTA
Kelly Brooks

Kelly Brooks

Gabriel Seyrig, un editor de la Yahoo, a analizat mai multe studii pe tema preferintelor barbatilor in ceea ce priveste atractia pentru un anumit gen de femeie si a tras niste concluzi foarte interesante rezultand un top 10 caracteristici pe care barbatii vor sa le regaseasca la perechea lor.

1. Are ochii deschisi la culoare

Journal des Femmes a intrebat 900 de barbati ce culoare trebuie sa aiba femeia ideala, in opinia lor, iar 40% au fost de parere ca cei verzi sau albastri sunt cei mai frumosi (culoarea ochilor a fost considerata un criteriu mai important decat vocea, aleasa de 3% dintre domni, 6% au fost pentru par, 15% pentru look si 21% pentru zambet).

2. Este tandra

Tandrete versus inteligenta: 46% la 18%. Iar umorul se afla pe locul al treilea in preferinte.

3. Are forme

45% dintr-un grup de 2.000 de barbati au spus intr-un sondaj realizat de L’Internaute ca prefera femeile cu forme. Doar 34% se simt atrasi de femei foarte slabe.

4. E feminina

Chiar daca le plac femeile active, care fac sport, barbatii nu le vor imbracate in trening non-stop. 50% dintre reprezentantii sexului tare marturisesc ca au o slabiciune mai mare in fata femeilor care poarta fusta, tocuri inalte si accesorii (bijuterii). 

5. Are gropita in barbie

42% dintre barbati spun ca prefera gropitele, 23% pistruii, 21% alunita deasupra buzelor, iar piercing-urile sunt sexy doar pentru 6% dintre domni.

6. Seamana cu Kelly Brook

Modelul si actrita Kelly Brook se apropie de perfectiune, potrivit unor studii care au luat in considerare criterii variate: parul, forma fetei, departarea ochilor, pozitia sprancenelor si talia. Important de mentionat este ca acest studiu a fost realizat pe vedetele care nu au apelat la chirurgia estetica.

7. E frantuzoaica

Un sondaj realizat online de Harris Interactive, pe 5.090 de adulti din Franta, Germania, Spania, Marea Britanie si Italia, arata ca frantuzoaicele sunt prezente in fanteziile sexuale a 26% dintre votanti.

monica-belucci-lipstick8. E satena sau bruneta

Contrar asteptarilor, nu blondele sunt preferatele barbatilor, ci brunetele: 53% dintre participantii la un sondaj publicat in Scandinavian Journal of Psychology sustin ca sunt atrasi de brunetele voluptuoase ca Monica Bellucci.

9. Are parul lung

58% dintre domni considera ca parul lung e cel mai seducator. Doar 9% afirma ca si parul strans este atractiv.

10. Ia initiativa

60% dintre barbati vor ca femeile sa faca primul pas. Insa subtil si cu stil.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?