ACASA » ALTE EVENIMENTE » TEDx, pentru prima dată la Constanța! Vino la un eveniment „OUT OF THE BOX“

Pentru prima dată la Constanța poți participa la unul dintre cele mai prestigioase evenimente de public speaking din lume. TEDx Constanta este o initiativa ce aduce conceptul TED la malul Marii Negre.

Imaginati-va o zi plina de vorbitori geniali, clipuri ce ne indeamna sa gandim si serii de discursuri care ne taie rasuflarea, o atmosfera unica ce va determina eliberarea unor noi idei, inspirarea si informarea comunitatii.

Pizza Evo

afis.outofthebox-642x360

TED in sine se distinge de alte conferinte. Este vorba despre discursuri de 18 minute, sau mai putin, ce abordeaza cu pasiune unele dintre cele mai inovative idei de pe planeta. Speakerii TED și TEDx abordeaza cele mai dure intrebari ale umanitatii, incercand sa raspunda cu inovatie, spirit intreprinzator si optimism. TED este o serie de conferinte globale initiata in Statele Unite in 1984 , organizate pentru a raspandi ideile ce merita promovate.

In prima editie TEDx Constanta, organizatorii invita participantii sa traiasca o expetienta unica de impartasire a informatiilor si ii provoaca pe vorbitori sa isi expuna conceptele despre viata prin filtrul “OUT OF THE BOX”.

Totul se va întâmpla sâmbătă, 22 noiembrie, începând cu ora 10.00 la Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski“ din Constanța.

Îi vei putea vedea vorbind despre ceea ce înseamnă să fii „OUT OF THE BOX“ pe Andrei Păunescu, Alice Năstase, Paul Dicu sau Catalin Ionescu. O listă completă și în curs de actualizare a vorbitorilor de la TEDx Constanta poti găsi AICI.

Pentru ÎNSCRIERI și mai multe informații despre programul TEDx, CLICK AICI.

Ce este TED

TED este o organizatie non-profit devotata sloganului “Idei ce merita impartasite.” A inceput ca o conferinta de patru zile in California in urma cu 25 de ani si apoi TED a crescut si i-a sustinut pe cei care au idei si multiple initiative ce pot schimba lumea. Conferinta anuala TED invita ganditorii si activistii lumii sa vorbeasca timp de 18 minute. Discursurile lor sunt disponinile si gratuite pe TED.com. Printre vorbitorii TED se Numara Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende si primul ministru al Marii Britanii, Gordon Brown.

Conferinta anuala TED are loc in Long Beach, California, with simulcast in Palm Springs; TEDGlobal este sustinut in fiecare an in Oxford, UK. Initiativele media ale TED includ TED.com, unde sunt urcate discursuri noi in fiecare zi, si Open Translation Project, care ofera subtitrare si transcrieri interactive astfel incat fiecare Discurs TED sa fie tradus de voluntarii globali. TED a stabilit un premiu anual – TED Prize, unde indivizilor exceptionali cu o dorinta de a schimba lumea li se ofera oportunitatea de a pune aceasta dorinta in actiune; TEDx, care ofera grupurilor posibilitatea de a organiza, independent un eveniement in comunitatile lor; si programul TEDFellows, care ajuta inovatorii din lumea intreaga sa devina o parte din comunitatea TED si, cu acest ajutor, sa amplifice impactul proiectelor si al activitatilor lor remarcabile.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?