ACASA » CALENDAR » Teatru: TOM & JERRY la Harlequin Mamaia

Afis-Tom-Si-Jerry-WEBHarlequin Mamaia prezinta o noua premiera la Constanta: piesa de teatru TOM SI JERRY de Rick Cleveland. Viata nu e o gluma iar pentru unii sa iei o viata nu inseamna nimic, e aproape o gluma. ”Tom &Jerry” sau nu vei afla niciodata viata pe seama cui glumeste…”

Spectacolul este programat miercuri, 20 noiembrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.
Rezervari la 0766400181. Bilet 30 lei.

Distributia: Tudor Pirvu, Grigore Marin, Alexandru Sabau
Coordonatori: Andreea Gramosteanu, Bogdan Albulescu

“Povestea lui Tom şi a lui Jerry nu este despre prietenie, ci despre nevoie. Deşi lucrează împreună, cooperează şi se acoperă unul pe celălalt, relaţia dintre Tom şi Jerry este antitetică permament, o relaţie izvorâtă din nevoile financiare ale lui Jerry şi completată de cinismul spiritual al lui Tom.” (Judy Florescu – ziarul Metropolis)

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Libraria Carturesti Constanta, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de www.evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?