ACASA » CALENDAR » TEATRU: Taxi Blues cu Marius Bodochi si Dan Tudor

O piesa de teatru interpretată de actorii Marius Bodochi și Dan Tudor. „Taxi Blues” aduce pe scenă povestea regelui Lear într-un context cu totul inedit; un mare actor român este exilat în Germania la volanul unui taxi. Blues-ul este balansul pe care acesta îl face între „a Juca Lear în România” şi „a Fi Lear în Germania”.

Pizza Evo

Apariţia neaşteptată a unui personaj autohton în staţia de taxi din Hamburg face ca povestea să devină extrem de amuzantă. Modul în care cele două personaje interacţionează va face, desigur, deliciul publicului.Vă veţi putea bucura de un spectacol cu trăiri şi stări extreme, interpreţii celor două roluri fiind ei înşişi doi artişti diferiţi ca structură, dar compatibili cu ideea spectacolului.

Piesa de teatru „Taxi Blues” a fost prezentată, recent, în premieră la Teatrul Nottara din Bucureşti, unde s-a bucurat de o foarte călduroasă primire din partea publicului, care aplaudat şi ovaţionat minute în şir. Acum aveti ocazia de a savura aceasta piesa de teatru duminica, 27 noiembrie, ora 20.00 in Cafe d’Art. Rezervari la 0766400181. Pretul unui bilet este 30 de lei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?