ACASA » TEATRU » TEATRU pe PLAJA! Intrare GRATUITA la piesa “G.O.D.”

TEATRU pe PLAJA! Intrare GRATUITA la piesa “G.O.D.”

TEATRU PE PLAJA. In luna iunie, plaja Oha Beach din Mamaia Nord va gazdui mai multe seri dedicate teatrului. Prima piesa ce va debuta in acest sezon pe scena de nisip este G.O.D., o comedie in regia lui Marcel Top.

Pizza Evo

teatru-plaja-oha-beach

Evenimentul este programat pentru miercuri, 24 iunie, de la ora 21.00. Din distributie face parte Toma Danila. G.O.D. este un one-man show, dupa texte de Eric Bogosian si William Shakespeare.

“Apropiat si sensibil, dar in acelaşi timp rezervat, Toma Danila, in rolul actorului, izbuteste o imbinare reusita de umor si substanta, care nu se poate sa nu-ti placa, ramanand in acelasi timp si creatorul unei subtile ironii”, a spus Andra Dumitrescu.

Marcel Top spunea despre G.O.D. ca este “un spectacol decalogic despre putere, despre cei care o detin si despre cei care o suporta, despre ceea ce suntem in stare sa facem pentru a detine puterea”, dar si despre “implicatiile tragice, comice, dar mai ales grotesc-burlesti…”, despre “prejudecati existentiale, artistice, mai ales artistice…”.

Accesul este liber, insa cine doreste poate face o donatie pentru sustinerea artistilor.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?