ACASA » CALENDAR » TEATRU: “Ce ne spunem cand nu ne vorbim” la Harlequin

Afis-Ce-ne-spunem-WEBDragi iubitori de teatru de calitate ne intalnim iar cu actorii Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob (distributia din piesaDragostea dureaza 3 ani) si regia de exceptie semnata de Chris Simion in spectacolul ‘Ce ne spunem cand nu ne vorbim’. O poveste despre nesfârşitul conflict dintre raţiune şi inimă… 6 tablouri despre 6 variante de a înşela în cuplu.

Pizza Evo

Ce avem în mintea noastră, coincide foarte rar, să nu zicem întâmplător, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori, mintea nu trăieşte în acord cu sufletul. De parcă am trăi permanent cu o a doua persoana în noi înşine. Spectacolul din mintea noastră este al doilea volum al romanului „Ce ne spunem când nu ne vorbim”. În cheie absolut comică… umorul fiind singurul care ne salvează din absurd.

Spectacolul  ’Ce ne spunem cand nu ne vorbim’ are loc la restaurant Harlequin din Mamaia, luni, 21 octombrie, ora 21.00.

Pretul unui bilet este 55 lei si puteti face rezervari la 0766400181 sau 0720778613 intre orele 10.00 – 22.00

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Spectacol prezentat de compania de teatru Daya.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?