ACASA » CALENDAR » TEATRU: Ce ne spunem cand nu ne vorbim in Cafe d’Art

Ne intalnim iar cu distributia si regia de exceptie din piesa ‘Dragostea dureaza 3 ani’ in spectacolul ‘Ce ne spunem cand nu ne vorbim’ . O poveste despre nesfârşitul conflict dintre raţiune şi inimă… 6 tablouri despre 6 variante de a înşela în cuplu.

Pizza Evo

Ce avem în mintea noastră, coincide foarte rar, să nu zicem întâmplător, cu ceea ce spunem sau cu ceea ce facem. De cele mai multe ori, mintea nu trăieşte în acord cu sufletul. De parcă am trăi permanent cu o a doua persoana în noi înşine. Spectacolul din mintea noastră este al doilea volum al romanului „Ce ne spunem când nu ne vorbim”. În cheie absolut comică… umorul fiind singurul care ne salvează din absurd.
Romanul „Ce ne spunem când nu ne vorbim” are două volume. Primul volum, publicat de Editura Trei, se află deja în librării. Al doilea volum este un spectacol de teatru regizat de autoare. Acesta nu va fi publicat niciodată. Pentru a avea parte de povestea integrală, sunteţi invitaţi să acceptaţi provocarea de a fi în sala de spectacol.
Această piesă de teatru reprezintă o continuare a spectacolului „Dragostea durează 3 ani” şi se bucură de aceeaşi distribuţie: Cristi Iacob, Ilinca Goia, Vitalie Bichir, Gabriela Iacob, regia este semnata de Chris Simion, decor Adina Mastalier.

Spectacolul  ‘Ce ne spunem cand nu ne vorbim’ are loc in Cafe d’Art, miercuri, 14 decembrie, ora 20.30. Pretul unui bilet este 45 lei si puteti face rezervari la 0766400181 sau 0720778613.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?