ACASA » CALENDAR » Teatru: APROAPE TOTUL DIN VIATA MEA la Harlequin Mamaia

Afis-AproapeTotul-WEBCompania de teatru DAYA prezinta piesa Aproape totul din viata mea in premiera la Constanta. Un spectacol despre doua feluri de oameni: cei care stiu sa puna punct cand o relatie s-a consumat si ceilalti care aleg sa puna sute de virgule, plangand ca nu vad soarele in timp ce tin ochii inchisi. O poveste despre curaj si blazare, despre actiune si lasitate, despre alegere.

Pizza Evo

Piesa de teatru are loc miercuri, 30 octombrie, ora 21.00 la restaurant Harlequin Mamaia.

cu: MANUELA HARABOR si IOAN STOICA
dansatori: Catalina Bajan si Robert Bajan
Coregrafia: Carmen Cotofana
Scenografia: Mirela Traistaru
Text si regia artistica: CHRIS SIMION
Replici din piesa…posibile si in viata:
“Sa n-ai încredere în nimeni niciodata. Mai ales în oamenii pe care îi admiri. Astia sunt cei care te vor înjunghia cel mai napraznic”.
‘in clipa când stai sa te gandesti daca iubesti sau nu pe cineva, deja ai încetat sa-l mai iubesti.”
“O sa fii fericit când nu o sa mai fugi de tine. Când o sa te reîmprietenesti cu tine, când o sa te respecti, când nu o sa mai fie nevoie sa te minti, cand o sa fii liber.”
“Incepi sa ai ceva cu adevarat, abia în momentul în care nu mai tii cu încapatânare sa ai.”
“Unul din trucurile copilariei este ca nu-i nevoie sa întelegi un lucru ca sa-l simti. Când ratiunea devine capabila sa înteleaga cele întâmplate, ranile din inima sunt deja prea adânci.” Restul… la spectacol.

Rezervari si informatii la 0766400181 (orele 11.00 – 22.00). Bilet 55 lei.

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Libraria Carturesti Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?