ACASA » CALENDAR » Târgul EXPONATURA, la Maritimo Shopping Center

ExponaturaCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) organizează Târgul Exponatura, un eveniment dedicat unui stil de viață sănătos, care oferă o gamă completă de resurse, constând în produse, tehnologii și servicii eco (bio), naturale și organice.

Pizza Evo

Târgul va avea loc la Maritimo Shopping Center Constanța, în perioada 17 – 20 octombrie 2013,  şi va aduce în atenția publicului constănțean o alternativă la modul actual de viață, din care fac parte atât de controversatele E-uri, coloranții, aditivii și chimicalele.

Timp de 4 zile, numeroși producători, importatori și furnizori de produse, tehnologii și servicii din domeniul bio-natural vor avea oportunitatea să interacționeze atât cu publicul larg, interesat de produsele și serviciile necesare unui stil de viață sănătos și natural, cât și cu distribuitori, consumatori, investitori și experti implicați activ în acest domeniu.

Vizitatorii Târgului Exponatura se vor putea informa asupra celor mai recente inovații în domeniu, vor putea testa și achiziționa produse la prețuri promoționale, beneficiind de oferte exclusive în cadrul evenimentului, vor avea parte de sesiuni de consiliere nutrițională, prezentări de produse, demonstraţii live, tombole și concursuri organizate de expozanți.

În plus, prin organizarea sa în Maritimo Shopping Center, evenimentul le oferă vizitatorilor avantajul de a îmbina, în mod eficient și agreabil, cumpărăturile și relaxarea cu o expoziție cu vânzare de produse, tehnologii și servicii, la cele mai înalte standarde calitative.
Program de vizitare: 17 – 20 octombrie 2013, 10:00 – 22:00

Detalii suplimentare despre eveniment găseşti AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?