ACASA » CALENDAR » Târg TINIMTEX, la Pavilionul Expoziţional şi Centrul Bingo Europa

photolvl1_tinimtex-09-13-septembrie-2009-constanta_events_posters_42_8642_largeCamera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa vă invită la a 59-a ediţie a Târgului de Îmbrăcăminte şi Încălţăminte TINIMTEX, din perioada 19 -23 februarie 2014. Tinimtex este cel mai mare eveniment de profil din ţară în domeniul industriei ușoare pe care CCINA Constanţa îl organizează, începând cu anul 2000. Devenit deja o tradiţie pentru zona Dobrogea, Tinimtex atrage la fiecare ediţie a sa sute de firme din intreaga tara.

Pizza Evo

În cadrul TINIMTEX, producătorii ce prezintă la fiecare ediţie colecţii noi și diversificate, au pe de o parte, prilejul de a întâlni comercianţii din domeniu, iar pe de altă parte, iau contact direct cu publicul larg interesat de acest segment de piaţă.

Colecţiile din 2014 ale producătorilor români, aduc cele mai noi tendinţe în atenţia publicului constănţean cât şi sectorului business, reprezentat de profesioniştii din domeniu. După expoziţiile internaţionale de contractări din Berlin, Paris, Londra şi alte capitale europene vine rândul Târgului Tinimtex să promoveze noile tendinţe pentru primăvara anului 2014. Printre elementele de marcă ale colecţiei se regăsesc: tricotajele, ce au fost preferatele sezonului rece, dar rămân la modă atât pentru primăvară cât și pentru vară.

Asezonate cromatic sub sloganul ”PINK is the new black” în materie de încălțăminte, bluze, rochii și paltoane, noile colecţii prind viaţă prin culori precum: verdele pal, albastrul deschis, rozul. Producătorii români au ales imprimeurile florale ce se mențin și anul acesta la modă iar galbenul este culoarea vedetă a primăverii.

Tinimtex are loc la Pavilionul Expoziţional şi Centrul de Afaceri Eurolitoral – Bingo Europa din staţiunea Mamaia şi este sectorizat astfel:
· Pavilion Expoziţional parter – îmbrăcăminte adulţi

· Pavilion Expoziţional etaj – îmbrăcăminte copii si adulţi, lenjerie, home & deco, accesorii

· Centrul de Afaceri Eurolitoral – incaltaminte, genţi și accesorii, îmbrăcăminte din piele și blană

Alte detali www.ccina.ro şi www.tinimtex.ro.

Program de vizitare:
În perioada 19 – 22 februarie : 10.00 – 19.00
Duminică, 23 februarie: 10.00 – 16.00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?