ACASA » ALTE EVENIMENTE » TARG de Arta si Antichitati in Piata Ovidiu

TARG de Arta si Antichitati in Piata Ovidiu

TARG DE ARTA SI ANTICHITATI. Pasionatii de arta handmade si antichitati, turistii dornici sa plece cu suveniruri originale de la mare si constantenii deopotriva, sunt asteptati la Targul de Arta si Antichitati Piata Ovidiu.

Pizza Evo

Targul va incepe de joi, 10 septembrie pana duminica, 13 septembrie.

Colectionari din toate colturile tarii ce expun, laolalta, obiecte vechi de arta si decorative, ceasuri, portelanuri, sticlarie, carti, bijuterii, obiecte tehnice, numismatica, decoratii, medalii si embleme din perioada regalista sau comunista, obiecte decorative din alama, ceainice, ibrice, tacamuri, bijuterii din argint sau cupru, soldatei de plumb, degetare din portelan, picturi, cufere de zestre, tablouri vechi, gramofoane si patefoane, icoane din secolul al XIX-lea, alaturi de colectii impresionante de monede, vesela din argint si matriosti rusesti, toate purtand patina timpului.

11987014_1002890676427935_864566171736966966_nDe asemenea, veti putea gasi ii romanesti si multe alte produse unicat si podoabe handmade. Veti putea asculta povesti reale sau plasmuiri de-ale colectionarilor, ce imbraca exponatele cu o aura de mister.

Podoabe, gateli si dichisuri pentru casa iesite din mainile pricepute ale artistilor handmade, sunt lucruri care te vor face sa vrei sa zabovesti cat mai mult in această lume incitanta.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?