ACASA » CONCERTE » Super-concert BLUESCORE, la Doors Club

Super-concert BLUESCORE, la Doors Club

CONCERTE CONSTANTA. Doors Club prezintă în premieră la Constanţa, Bluescore – un proiect de blues inițiat de bateristul american de origine română, stabilit în Statele Unite, Liviu Pop.

Pizza Evo

Un trio dinamic, rafinat, cu un sound aparte, care propune o incursiune muzicală în cele mai importante perioade și locuri în care s-a născut și a evoluat Blues-ul american, cu un pronunțat accent pe improvizatie și imprevizibil.

Experiența acumulată în Statele Unite de către LIVIU POP, performând cu artiști precum Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil’ Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Diane Blue, Ruben Wilson, Bruce Katz, Mighty Sam McClain, Roomful of Blues și mulți alții, „justifică” groove-ul inconfundabil al acestui extraordinar baterist!

Unicitatea sound-ului BluesCore vine din sunetul inconfundabil al orgii Hammond, un instrument aparte.

Indemanarea, lejeritatea, dinamica si totodata sensibilitatea cu care RAUL KUSAK reușește să stăpânească acest complex instrument (fiind și singurul deținător al unui full Hammond Organ din țară), fac ca acest trio să fie deosebit.

Chitaristul si vocalistul acestui trio este HANNO HÖFER, component al cunoscutului grup Nightlosers alături de care reprezintă România în cele mai îndepartate colțuri ale lumii. Naturalețea interpretării face ca acest muzician să fie cu totul special.

13241101_1204490249585969_3738907831335083377_nHANNO HOFER – vocal/guitar

LIVIU POP – drums

RAUL KUSAK – Hammond Organ

Duminică, 22 mai, ora 20.30, Doors Club prezintă BLUESCORE

Prețul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?