ACASA » CONCERTE » ŞUIE PAPARUDE revin la Constanţa! Concert în Club Doors

ŞUIE PAPARUDE revin la Constanţa! Concert în Club Doors

CONCERTE CONSTANTA. Trupa care a pus bazele scenei de muzică electronică din Romania, Şuie Paparude revine la Constanţa cu un concert de senzatie pe scena clubului Doors.

Pizza Evo

Înființată în 1992 și lansată official în 1993, ȘUIE PAPARUDE abordează pentru început un stil alternative-new-wave, apoi încearcă influențe cu un aer industrial (tip Front 242, Laibach, Frontline Assembly), dar și feeling-uri mai dark (în 2010).

Din 2010 încoace, Şuie Paparude oferă sunete noi: bași care distrug bretele și fac coafuri gratis se îmbină cu piese delicate, pline de emoţie şi substanță.

Concertează în țară și străinătate, alături de nume mari ale scenelor internaționale. În 1995, Șuie Paparude cântă în deschiderea trupei 2 Unlimited în fata a zeci de mii de fani. Pe 23 iunie 2006, trupa Şuie Paparude este invitată să cânte pe stadionul naţional în deschiderea concertului Depeche Mode, în faţa a peste 40.000 de spectatori, în urma unei selectii riguroase din partea managementului trupei britanice.

Şi tot în vara anului 2006, Şuie concerteaza la Festivalul rock de la Periam, în deschiderea trupei punk Exploited, apoi la festivalul Peninsula – Târgu Mureş, în deschiderea lui Madox, Psure şi Klaus Heavyweight Hill.

suie paparude doors 2017Albume: „Șuie Paparude”, „Salvează-te”, „Urban”, „Scandalos”, „A fost odată”, „E suflet în aparat”.

Şuie Paparude inseamnă: Michi, Dobrică & Bean.

VINERI, 14 aprilie, de la ORA 23.00, la Doors Club

Prețul unui bilet este 30 de lei.

Biletele se pun în vânzare la sediul clubului, luni, 10 aprilie.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?