ACASA » STAND-UP COMEDY » STAND-UP cu NATANTICU şi ADI BOBO, la Harlequin

STAND-UP cu NATANTICU şi ADI BOBO, la Harlequin

STAND-UP COMEDY CONSTANTA. Râsul slăbeşte şi te binedispune! Vino să serveşti o porţie consistentă de râs, ale cărei ingrediente principale sunt carismaticul Cosmin Natanticu şi unul dintre cei mai talentaţi comedianţi de prin părţile Moldovei, Adi Bobo!

Pizza Evo

Cosmin Natanticu a avut ani de activitate prin diverse grupuri de umor şi de stand-up comedy. A devenit cunoscut în grupul Divertis – Serviciul Român de Comedie. În prezent, face parte din Familia Impro, alături de Mihai Bobonete şi Adrian Văncică. Îl recomandă umorul din ADN şi… faţa.

Adi Bobo (Adrian Lungu), finalist al emisiunii iUmor este un moldovean care a susținut spectacole în toată țara și nu are de gând să se oprească decât pe la 93 de ani, după cum susţine! Este energic și pătimaș în ceea ce face, un comediant 100% bio, care te va cuceri cu naturalețea sa pe scenă.

DUMINICĂ, 9 APRILIE, de la ORA 21.00, la Harlequin Mamaia

Afis-Natanticu-Adi-BoboRezervări la: 0766 400 181

Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani!

Preț bilet: 35 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Magic FM, X-Printing, Vivo! Constanta, Cuget Liber şi Telegraf.

Organizat de evenimente-constanta.ro

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?