ACASA » CALENDAR » Stand-up Comedy “Moldoveni la mare” (seară de Open MIC)

standup adi boboNu e nimic nou că vara ne trezim cu moldoveni, foarte mulţi moldoveni, la mare. Însă nu toţi vin să facă şi stand-up. De fapt, doar doi, unul din Botoşani şi unul din Iaşi, au decis să se unească pentru un spectacol faindităt! Aşadar, pub The One prezintă show-ul “Moldoveni la mare ” cu Ady Bobo şi Dany.

Pizza Evo

Dany este un tânar pasionat de multe chestii neinteresante, este din Botoşani, iar de patru ani colindă străzile Constanţei cu speranţa să-l răpeasca un OZN şi să-l ducă pe Marte… lângă Smiley. Ady Bobo susţine că e strănepotul lui Ion Creangă, a câştigat Festivalul naţional de satiră şi umor de la Târgu Mureş în anul 2010, este fan Inna şi vrea sa devină primul moldovean care va ajunge în Cosmos cu damigeana. A susţinut spectacole în toată ţara şi nu are de gând să se oprească decat pe la 93 de ani!

Dacă vrei şi tu să râzi cu ei (sau pe seama lor), lasă şi tu treburile gospodăreşti, caută-te prin buzunare de 15 lei (că doar n-o fi foc) şi vino vineri, de la ora 21.00, la The One. De asemenea, cei care doresc să înceapă o “carieră” în stand-up, să profite de seara Open MIC şi să-şi aducă glumele cu ei, iar pentru cei care doresc să-şi facă prietenii să râda, este pregătit un concurs de bancuri premiat cu băuturi din partea casei! Înscrierile pentru Open Mic se fac pana-n ziua show-ului la numarul 0728 074 025.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?