ACASA » PROMO » Stand-up comedy cu VIO si SORIN

Stand-up comedy cu VIO si SORIN

STAND-UP COMEDY SORIN SI VIO. Doi dintre cei mai cunoscuti comedianti din tara, Sorin si Vio, revin la Constanta pentru un show de stand-up comedy ce garantat te va bine-dispune!

Pizza Evo

Sorin Parcalab – Nascut in Bihor, copt la Timisoara si fustrat in București, si-a inceput cariera de comediant la Brigada 2pe3, a trecut si pe la Trupa Aristocratii, iar acum isi imparte cu greu timpul intre toate scenele si locațiile de stand up din Romania. Energic, suparat, nervos si precis. Daca Jackie Chan, Ghita Muresan si un chirurg s-ar imperechea, rezultatul ar fi SORIN.

Viorel Dragu aka Vio, pentru public – Inca tanar, dar deja tatic. Supus, dar inalt. Usor bleg, dar genial. Coleg de trupa cu Teo si Costel, adica unul dintre cei trei care au facut sa explodeze fenomenul standupologic in Romania. O gluma buna e o gluma buna… iar Vio are cu ce!

Vino sa ii vezi pe Vio si Sorin, duminica, 11 octombrie, ora 21.00 la restaurant HARLEQUIN Mamaia. In deschidere, pe scena va urca unul dintre cei mai promitatori comedianti ai momentului: Nae!

Rezervari si informatii suplimentare la 0766 400 181, zilnic intre orele 12.00 – 22.00.
Pret bilet: 35 de lei

Afis-Vio-Sorin-oct-2105Rezervarea telefonica este valabila maximum 48 de ore, timp in care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 23.00. Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.00, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.00 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: Mediaoutpost, Cuget Liber, Telegraf, Pure Fitness, Maritimo si Magic FM.

Organizat de evenimente-constanta.ro si restaurant Harlequin Mamaia.
Spectacol nerecomandat persoanelor sub 18 ani.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?