ACASA » ALTE EVENIMENTE » Spectacol interactiv pentru copii cu Trupa SUFLETEL: STRADA COPILARIEI

1377053_10151695503980849_2035809964_nNe e dor mereu de o strada plina de veselie, unde copiii se aduna cu pofta de joaca si cu drag de intalnire! Pe STRADA COPILARIEI am inchipuit o vecina cumsecade, bucuroasa de glasurile voioase ale pruncilor si care isi aminteste cum era in vremea sotronului, cand pe strada ” trecea un print calare”, si toti salvau “noua pietre” pentru ca erau ” la putere”. Era des nevoie sa strigi ” tara, tara, vrem ostasi!”  dupa ce adunai cativa “cuci” plini de viata!
Pe STRADA COPILARIEI povestile prind viata, te poti intalni cu cine stie ce personaje fantastice, carora sa le impartasesti gandurile si care sa iti raspunda pe loc oricaror intrebari sau mirari!

Pizza Evo

Pe STRADA COPILARIEI- surprizele se joaca de-a v-ati ascunselea si se ivesc cand te astepti mai putin!

Duminica, 13 octombrie, la ora 18:00, Trupa Sufletel va asteapta la Ibis, cu jocuri, povesti, intamplari hazlii si aventuri pentru copii! Un spectacol de animatie – cu papusi si cu actori, in care rolul principal il au copiii spectatori!

Biletul este 25 lei/copil si 5 lei/insotitor adult. Inscrieri se fac la 0766400181 sau 0720778613.
Rugam participantii la eveniment sa soseasca cu 20 de minute mai devreme la Hotel Ibis la sala PRESTIGE. Biletele se achita la intrare in sala de spectacol.
Eveniment sustinut de Expertissa Constanta, Zile si Nopti, Pure Fitness, Libraria Carturesti, Spital Privat ISIS, Maritimo si Magic FM.
Organizatori: www.evenimente-constanta.ro si Trupa SUFLETEL.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?