ACASA » ALTE EVENIMENTE » Seminar GRATUIT. Creşte-ţi şansele de angajare în turism!

Seminar GRATUIT. Creşte-ţi şansele de angajare în turism!

SEMINAR TURISM. Daca ai pana in 29 ani si iti cauti un loc de munca, vrei sa te reorientezi in cariera, sau sa-ti imbogatesti cunostintele de specialitate, poti alege o cariera in turism. Te poti inscrie la un seminar GRATUIT de selectie pentru cursuri gratuite de instruire profesionala in domeniul turismului si curs de limba bulgara (in luna februarie).

Inscrie-te si tu la evenimentul de informare ce va avea loc VINERI, 19 ianuarie, la Hotel Oxford-Constanta, de la ora 14:00!
Vei afla cum poti sa-ti cresti sansele de angajare sau promovare in turism!
Vei afla cum poti urma cursuri, cu diploma recunoscuta de angajatori, in Uniunea Europeana!

Participarea este GRATUITA (locuri limitate). Pentru a te inscrie la eveniment, trimite email la adresa office@dolphin-travel.com, până la data de 16 ianuarie 2018.
Mentioneaza nume complet, numar de telefon, data nasterii, studiile.

Detalii suplimentare despre curs, puteţi obţine la:
– Dolphin Travel & Events: 0241.521144, 0787.621800 (identificarea tinerilor si inregistrarea pentru evenimente de informare si cursuri)
– Reprezentant Proiect –Universitatea Ovidius Constanta: moraru.ad@gmail.com – Andreea Moraru

CE TI SE OFERA:
– Cursuri GRATUITE de instruire profesionala intr-o profesie aleasa de tine in turism: Tehnician in Turism (receptioner), Organizator Banqueting, Bucatar, Barman-ospatar, Agent / Ghid turism, Animator in turism
– Curs GRATUIT de limba bulgara
– Cursurile vor avea loc in localitatea Constanta

CE TREBUIE SA FACI:
– La evenimentul de informare, completeaza un formular de inregistrare. Completarea formularului de inregistrare nu te obliga in vreun fel, ci doar confirma intentia ta si ne ofera datele de contact.
– Dupa analiza tuturor cererilor de inregistrare, vor fi formate grupurile de instruire care vor incepe in februarie 2018.

DETALII DESPRE PROIECT:
– Evenimentul face parte din Proiectul 16.4.2.017 ”Îmbunătățirea condițiilor pentru angajarea tinerilor în sectorul turismului”, finanţat prin programul Interreg V-A România-Bulgaria si este implementat de catre Municipalitatea Kavarna, in parteneriat cu Universitatea Ovidius Constanta
– Se adreseaza tinerilor din judetul Constanta care doresc sa-si dezvolte abilitatile profesionale si sa se realizeze cu succes in sectorul turistic
– Rezultatele proiectului vor fi in folosul intregului sector turistic deoarece estimam ca dupa finalizarea cursurilor profesionale si de limbi straine, tinerii sa vor angaja in sectorul turistic

CINE POATE PARTICIPA:
– Orice persoana de pana la 30 de ani neimpliniti care locuieste pe teritoriului judetului Constanta.
– Vor avea prioritatea persoanele care nu sunt angajate sau nu urmeaza o scoala in momentul inregistrarii
– Persoanele trebuie sa aiba studii medii finalizate.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?